Wasbare mondkapjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod wasbare mondkapjes

De voor- en nadelen van wasbare mondkapjes

Het grote voordeel van wasbare mondkapjes is natuurlijk dat het herbruikbaar is. De wasbare mondkapjes zou u gemiddeld tien keer kunnen gebruiken voordat ze aan vervanging toe zijn. In tegenstelling tot de wegwerp mondkapjes die maar eenmalig gebruikt kan worden. U kunt zichzelf wel afvragen of u de wasbare mondkapjes daadwerkelijk gaat wassen. U moet er namelijk wel iets meer moeite voor doen in plaats van de eenmalige mondkapjes.

Hoe was je de wasbare mondkapjes?

Doe de wasbare mondkapjes in de wasmachine op 60 graden. In principe zijn de mondkapjes dan weer klaar om te gebruiken. U kunt de mondkapjes nog extra gaan strijken waardoor u zeker weet dat alle bacteriën worden gedood door de warmte. Daarnaast zult u geen kreukels hebben in de duurzame mondkapje, toch een modieus pluspunt. Enig nadeel wat u toch snel zult krijgen, make-up of andere gezicht crème zult u moeilijk helemaal uit kunnen wassen. U zult dit vaak terug kunnen zien, ook al heb zijn de mondkapjes gewassen.

Minimale eisen voor wasbare mondkapjes

Zorg ervoor dat de wasbare mondkapjes voor minimaal uit 2 lagen katoen bestaan. Wilt u hierbij een nog betere bescherming? Kies er dan voor om een verwisselbare filter toe te voegen. Houd er ook rekening mee dat de duurzame mondkapjes goed aansluiten op de mond. Hoe minder ruimte er is, hoe beter het wasbare mondkapje is geïsoleerd. Het voordeel van een stoffen mondkapje is dat het vaak beter aansluit dan de wegwerp varianten. Kortom, zorg voor een goede pasvorm en kies ervoor om een verwisselbare filter toe te passen.