Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Wasbare mondkapjes

Er zijn vele soorten mondkapjes, waaronder de wasbare mondkapjes. Iedereen heeft weer andere meningen over de verschillen in mondkapjes of de verschillen tussen mondkapjes en gezichtsmaskers. Wij bieden een breed assortiment aan waardoor je altijd slaagt bij Giftsdirect.nl.

De voor- en nadelen van wasbare mondkapjes

Het grote voordeel van wasbare mondkapjes is natuurlijk dat het herbruikbaar is. De wasbare mondkapjes zou je gemiddeld tien keer kunnen gebruiken voordat ze aan vervanging toe zijn. In tegenstelling tot de wegwerp mondkapjes die je maar eenmalig kunt gebruiken. Toch zal jij jezelf moeten afvragen of je wasbare mondkapjes daadwerkelijk gaat wassen. Je moet er namelijk wel iets meer moeite voor doen in plaats van de eenmalige mondkapjes.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Hoe was je de wasbare mondkapjes?

Doe de wasbare mondkapjes in de wasmachine op 60 graden. In principe zijn de mondkapjes dan weer klaar om te gebruiken. Je kunt de mondkapjes nog extra gaan strijken waardoor je zeker weet dat alle bacteriën worden gedood door de warmte. Daarnaast zul je geen kreukels hebben in je duurzame mondkapje, toch een modieus pluspunt. Enig nadeel wat je toch snel zult krijgen, make-up of andere gezicht crème zul je moeilijk helemaal uit kunnen wassen. Je zult dit vaak terug kunnen zien, ook al heb je de mondkapjes gewassen.

Minimale eisen voor wasbare mondkapjes

Zorg ervoor dat de wasbare mondkapjes voor minimaal uit 2 lagen katoen bestaan. Wil je hierbij een nog betere bescherming? Kies er dan voor om een verwisselbare filter toe te voegen. Houd er ook rekening mee dat de duurzame mondkapjes goed aansluiten op je mond. Hoe minder ruimte er is, hoe beter het wasbare mondkapje is geïsoleerd. Het voordeel van een stoffen mondkapje is dat het vaak beter aansluit dan de wegwerp varianten. Kortom, zorg voor een goede pasvorm en kies ervoor om een verwisselbare filter toe te passen.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman