USB stick bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod usb stick bedrukken

Nuttig relatiegeschenk

Waar merendeels van de cadeaus die u krijgt beland op zolder of zelfs in de prullenbak is het geven van een USB stick een zeer nuttig cadeau. Het is immers een product die geen houdbaarheidsdatum heeft en handig is voor iedereen. Ga de USB stick bedrukken met een bedrijfslogo en de mensen worden elke keer herinnerd aan het leuke relatiegeschenk.

 

Hoe kan ik een USB stick bedrukken?

Een USB stick bedrukken kan vrij gemakkelijk. Als u eenmaal heeft gekozen uit het type USB stick met verschillende soorten geheugen en vormen geeft u ons de wensen door. Kies bijvoorbeeld USB creditcard of de Balpen met USB stick. Dit kan simpel door een afbeelding te sturen of door in het tekst te sturen. Vanaf dit moment is de eerste stap gezet en kunt u rustig afwachten. U krijgt eerst een proefdruk waarbij u kunt kijken of het voldoet aan de wensen. Als u akkoord bent kunt u de aantallen en gewenste leverdatum doorgeven. Op basis van deze gegevens gaan we voor u een scherpe offerte opstellen. Als u hiermee akkoord gaat gaan wij de USB stick bedrukken. Zowel wij als u komen zo niet voor verassingen te staan.

 

Vragen?

Heeft u vragen over de bedrukking van de USB stick of over de levertijd? We willen graag dat u zonder vragen een USB stick gaat bedrukken. Schroom dus niet om contact op te nemen met ons op de contactpagina. We voorzien u graag van antwoorden en advies.