Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sportflessen

infuser drinkflessen bedrukkenTegenwoordig wordt sporten steeds belangrijker. Steeds meer mensen zien het nut ervan in, men gooit de levensstijl om en fitnessscholen schieten als paddenstoelen uit de grond. Ideaal om hier op in te spelen met kwalitatieve sportflessen.

Wij hebben speciaal voor ondernemers, webshopeigenaren en sporters een overzicht opgesteld van diverse type sportflessen. De sportflessen kunnen ingezet worden als giveaway tijdens een bestelling in uw eigen webshop of bijvoorbeeld als giveaway op een sportevenement.

Sportflessen bedrukken met uw logo

Wij kunnen al onze sportflessen bedrukken met uw eigen boodschap, merknaam of bedrijfslogo. Maak op een effectieve manier reclame en zorg dat iedereen in de sportschool of op de vereniging  het logo van uw webshop of onderneming te zien krijgt dankzij onze mooie sportflessen.

Sportflessen zijn overigens niet de enige producten die wij bedrukken. U kunt als vereniging of voetbalteam tevens bij ons terecht voor uw eigen bedrukte voetbaltassen.

Speciale sportflessen bedrukken

Zoekt u echter iets speciaals waarmee u als bedrijf zeker op gaat vallen? Bekijkt u dan ook eens de Infuser drinkflessen. Deze speciale sportflessen kunnen wij voorzien van uw eigen bedrukking. De sportflessen beschikken over een fruitfilter, zodat u altijd een smaakje aan uw water kunt toevoegen.

Wilt u graag specifieke informatie over een sportfles ontvangen of heeft u bepaalde eisen/wensen met betrekking tot het bedrukken van de speciale sportflessen? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman