Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Sleutelhanger als relatiegeschenk

Relatiegeschenken: we kunnen ons eigenlijk geen wereld meer bedenken zónder! Er bestaan zoveel relatieschenken dat het soms lastig kiezen is wat nu het beste cadeau voor uw klanten is. Wij adviseren: ga voor een sleutelhanger! Sleutelhangers zijn altijd welkom en bruikbaar. Het zijn handzame en betaalbare cadeautjes, én er is voldoende om uw naam en logo erop te drukken of graveren. In onze webwinkel treft u een zeer ruim assortiment sleutelhangers aan. Daar zit gegarandeerd een passende sleutelhanger voor u tussen!

Laat uw sleutelhanger bedrukken of graveren

Een relatiegeschenk is altijd leuk zowel om te geven als te krijgen. U krijgt gegarandeerd blije gezichten bij het uitdelen van de sleutelhangers! Wist u dat u door het geven van een cadeautje automatisch meer klantenbinding krijgt? De reclame is nog effectiever wanneer uw naam en logo op de sleutelhanger zijn gedrukt. Zo komen uw gegevens namelijk bij nog veel meer mensen onder ogen! Wist u dat wij uw sleutelhanger voor u kunnen bedrukken of graveren in ons eigen atelier? Daar zitten nogal wat voordelen aan:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Korte lijntjes: dus duidelijke communicatie

Bestel uw relatiegeschenken makkelijk en snel bij Giftsdirect

Wist u dat u met slechts een paar klikken op de knop uw sleutelhangers kunt bestellen? Dat werkt wel zo snel en efficiënt! Tip: lever direct bij het aanvragen van een offerte uw logo aan, wij kunnen dan een scherpe prijs op maat voor u maken. Heeft u vragen, of hulp nodig? Geen probleem. Maak gebruik van onze live chat. U chat dan rechtstreeks met een van onze medewerkers. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen of bellen. We staan graag voor u klaar!

laagste prijs garantie
vanaf
1.18

© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman