Sleutelhanger met logo

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sleutelhanger logo

Aluminium sleutelhanger

Sleutelhanger Flint

Sleutelhanger met lus

Laat uw sleutelhanger goedkoop met uw logo bedrukken bij Giftsdirect

Wij zijn gespecialiseerd in het graveren en bedrukken van relatiegeschenken. Voor het bedrukken van sleutelhangers draaien we onze hand dan ook niet om. Onze ervaren medewerkers van onze eigen drukkerij weten precies welke techniek het beste past bij het materiaal. Kwaliteit gegarandeerd! En doordat wij dit allemaal in eigen huis doen houden we de prijzen superscherp. Dat is toch mooi meegenomen?!

Tip: kijk ook eens bij onze andere relatiegeschenken. Voor elke gelegenheid hebben wij het juiste cadeau! Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte tassen, leuke koffiemokken, of zelf ontworpen sokken?

Uw sleutelhanger met logo makkelijk en goedkoop online bestellen

Het bestellen van uw sleutelhanger is supermakkelijk. Vraag eerst een offerte aan, dit kan met een simpele klik op de knop. Wij ontvangen bij deze aanvraag graag uw digitale logo, zo maken wij een scherpe prijs op maat. Bent u het eens met de offerte dan gaan wij voor u aan het werk. We maken altijd eerst een digitale drukproef. Zo weet u zeker dat de sleutelhangers met logo aan uw wensen en eisen voldoen. Na goedkeuring van de drukproef starten wij de machines en beginnen we met het bedrukken van uw sleutelhangers. Dit proces gaat razendsnel. Voor u het weet staat de bezorger bij u op de stoep en kunt u beginnen met uitdelen!