Powerbank graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod powerbank graveren

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een externe accu, die voor gebruik (bijvoorbeeld thuis of op kantoor) wordt opgeladen en daarna overal uw mobiele apparaten kan opladen. Handig voor onderweg of op reis. De powerbank beschikt over één of meerdere USB-aansluitingen, waarop u middels uw eigen oplaadkabel uw smartphone of tablet kunt aansluiten. Dankzij een powerbank komt u nooit zonder stroom te zitten en blijft u bereikbaar.

Powerbanks zijn leverbaar in verschillende capaciteiten. De kleine, compacte powerbanks passen eenvoudig in uw jas- of broekzak en beschikken doorgaans over een capaciteit van 2000 of 2200 mAh. Dat is voor de meeste smartphones voldoende voor één lading. Heeft uw smartphone of tablet een hogere accu-capaciteit, of wilt u uw smartphone meerdere keren kunnen laden, dan kan het raadzaam zijn een powerbank te kiezen met iets meer vermogen. Giftsdirect.nl levert powerbanks met een capaciteit tot maximaal 11200 mAh. Deze zijn een stuk groter, maar daarmee weet u zeker dat u altijd bereikbaar blijft.

Alle powerbanks zijn geschikt voor mobiele apparatuur van alle denkbare merken, bijvoorbeeld: Apple iPhone en iPad, Samsung, HTC en Sony.

Meer powerbanks

Wilt u graag een powerbank geven als relatiegeschenk, maar vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment powerbanks op de volgende pagina. Deze mobiele opladers zijn stuk voor stuk geschikt om te bedrukken, en sommige modellen zijn geschikt om te graveren. Wil u dat graag zeker weten? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.

» Powerbank als relatiegeschenk