Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Powerbank graveren

Een powerbank is een praktisch en leuk relatiegeschenk: niet alleen betaalbaar, maar ook voor iedere ontvanger ontzettend nuttig. Zakelijk én privé kan een powerbank ervoor zorgen dat u bereikbaar blijft. In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie powerbanks. Allemaal zijn ze geschikt om te bedrukken met uw eigen logo. Maar bent u op zoek naar een duurzame en luxe uitstraling? Dan biedt graveren uitkomst.

De powerbanks op deze pagina zijn stuk voor stuk geschikt om te voorzien van uw eigen gravure. Dit kan bijvoorbeeld uw logo zijn, of een persoonlijke boodschap. Een gravure heeft een luxe uitstraling en is bijzonder slijtvast. Indruk maken met uw relatiegeschenk? Dan is graveren een aanrader.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en stuur daarbij uw ontwerp of tekst mee. U ontvangt dan van ons behalve een prijsopgave een gratis digitale proefdruk.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een externe accu, die voor gebruik (bijvoorbeeld thuis of op kantoor) wordt opgeladen en daarna overal uw mobiele apparaten kan opladen. Handig voor onderweg of op reis. De powerbank beschikt over één of meerdere USB-aansluitingen, waarop u middels uw eigen oplaadkabel uw smartphone of tablet kunt aansluiten. Dankzij een powerbank komt u nooit zonder stroom te zitten en blijft u bereikbaar.

Powerbanks zijn leverbaar in verschillende capaciteiten. De kleine, compacte powerbanks passen eenvoudig in uw jas- of broekzak en beschikken doorgaans over een capaciteit van 2000 of 2200 mAh. Dat is voor de meeste smartphones voldoende voor één lading. Heeft uw smartphone of tablet een hogere accu-capaciteit, of wilt u uw smartphone meerdere keren kunnen laden, dan kan het raadzaam zijn een powerbank te kiezen met iets meer vermogen. Giftsdirect.nl levert powerbanks met een capaciteit tot maximaal 11200 mAh. Deze zijn een stuk groter, maar daarmee weet u zeker dat u altijd bereikbaar blijft.

Alle powerbanks zijn geschikt voor mobiele apparatuur van alle denkbare merken, bijvoorbeeld: Apple iPhone en iPad, Samsung, HTC en Sony.

Meer powerbanks

Wilt u graag een powerbank geven als relatiegeschenk, maar vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment powerbanks op de volgende pagina. Deze mobiele opladers zijn stuk voor stuk geschikt om te bedrukken, en sommige modellen zijn geschikt om te graveren. Wil u dat graag zeker weten? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.

» Powerbank als relatiegeschenk

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops