Opvouwbare frisbee bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod opvouwbare frisbee bedrukken

Voordelen van opvouwbare frisbee

Een opvouwbare frisbee heeft vele voordelen ten opzichte van de 'traditionele' frisbee van hard plastic. Hier zomaar enkele voordelen van een opvouwbare frisbee:

  • Mogelijk om gemakkelijk en schoon op te bergen in bijgeleverd tasje
  • Neemt geen ruimte in beslag en kunt u dus overal mee naar toe nemen
  • Niet van hard materiaal waardoor het geschikt is voor kinderen en drukke plaatsen

De opvouwbare frisbee is dus uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie of naar het zwembad. Het neemt weinig tot geen ruimte in beslag van de koffer en u kunt de frisbee met een gerust hart overgooien zonder dat iemand gewond raakt. Daarnaast is de opvouwbare frisbee met een vanaf prijs van €0,30,- ook nog eens goedkoper dan de ‘traditionele' frisbee. Kortom, genoeg voordelen om voor de opvouwbare frisbee te kiezen.

 

Een opvouwbare frisbee bedrukken voor promotie

Op een mooie zonnige dag heerlijk een frisbee heen en weer gooien, veel mensen in het park of op een afgelegen grasmat doen het maar al te graag. Niks voor niks kiezen veel bedrijven ervoor om een frisbee weg te geven als relatiegeschenk voor eigen personeel of klanten. Het is namelijk niet alleen erg leuk om te krijgen maar het kan de naamsbekendheid ook nog eens vergroten. Daarnaast straal je met een bedrukte opvouwbare frisbee professionaliteit uit en benadrukt u nog eens de extra blijk van waardering. U heeft er immers tijd en aandacht aan geschonken. Het grote voordeel van een opvouwbare frisbee bedrukken ten opzichte van een traditionele frisbee is de opberghoes. Door de opberghoes zullen mensen de opvouwbare frisbee zorgvuldig bewaren ten opzichte van de, veel ruimte in beslag nemende, frisbee die al gauw in de berging of schuur belandt onder een laag stof.