Mooie waterflessen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mooie waterflessen

Mooie waterflessen in alle soorten en maten

We noemden net al even het fruitfilter. Wilt u een hippe en bijzondere fles cadeau doen dan is zo’n fles een aanrader! In het huidige gezonde tijdperk drinkt men meer water dan ooit. Vaak wordt hier iets gezonds aan toegevoegd voor een speciale smaak. Denk bijvoorbeeld aan komkommer, citroen, munt of gember. Met behulp van een infuser komt de smaak wel in het water maar blijven pitjes en velletjes achter in het filter. Ideaal!

Een fles zonder filter bestellen maar wel met een bijzonder uiterlijk? Kies dan voor een mooi design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rechthoekige heupfles, een flesje met geometrische vormen, een exemplaar van matglas, of bijvoorbeeld een aluminium topflask.

Wist u dat wij zelfs producten, die niet op onze site staan, speciaal voor u kunnen bestellen? Dus heeft u een specifieke waterfles in gedachten? Neem dan contact met ons op. We gaan graag voor u op zoek!

Uw mooie waterflessen voordelig bestelt bij GiftDirect

Bij GiftsDirect bent u verzekerd van mooie prijzen. Doordat wij alles in eigen huis regelen kunnen wij dit aanbieden. Daarnaast zorgen onze vakbekwame drukkerij medewerkers voor een opdruk van hoge kwaliteit. En last but not least: u hoeft nooit lang te wachten op de levering van uw bestelling!

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!