Mondmaskers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mondmaskers

Waarom mondmasker?

Voor corona zag je in Europa alleen dat tandartsen en ziekenhuispersoneel mondkapjes droegen. Het doel is voornamelijk hygiëne. Sinds corona dragen meer mensen mondmasker om zo elkaar niet te besmetten tijdens pandemieën. Je kunt bij het dragen van mondmasker geen bacteriën overbrengen via je speeksel naar andere mensen. Je hebt hierbij verschillende soorten mondmasker in kwaliteit en in ontwerpen. Van mondmaskers tot complete gezichtsmasker, hoe groter je mondmasker is des te minder is de kans dat je andere besmet. Op gebied van ontwerpen is er ook steeds meer mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld je eigen tekst en logo op het mondmasker bepalen.

Mondmaskers bedrukken

Om de tijden waarin je een mondmasker moet drukken wat draaglijker te maken kun je ervoor kiezen om mondmaskers te bedrukken. Je creëert hierdoor een vrolijker straatbeeld dan de witte mondkapjes. Je kunt bij ons op je mondmasker tekst en eventueel een logo bedrukken, tijdens het proces bepaal je ook de kleuren. Natuurlijk ook ideaal voor marketingdoeleinden.

Verschil mondmasker ten opzichte van mondkapjes

Een mondmasker heeft over het algemeen dezelfde definitie als mondkapjes. Het verschil zit voornamelijk in de verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld drielaags mondkapjes en vijflaags mondkapjes, hoe meer lagen des te beter het mondmasker is. Daarnaast heb je de ‘normale’ mondmasker die je neus en mond bedekken maar je hebt ook hierin variatie. Zo kun je kiezen voor mondmasker de van oor tot oor zijn bedekt en daarmee de kans op besmetting nog minder maakt. Tot slot kun je ook kiezen voor een gezichtsmasker die, zoals de naam al verraadt, je hele gezicht bedekt.