Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes met logo? Verstandige keuze

Je kunt bij ons mondkapjes met logo bedrukken. Met een logo op je mondkapjes kun je opvallen en daarmee een boodschap uitdragen dat blijft hangen. Een mondkapje met kleur en een logo zal namelijk opvallen tussen de vele witte mondkapjes.

Kies voor mondkapjes met logo

Door mondkapjes met logo val je op bij de mensen en voer je een unieke manier van marketing uit. Je kunt dus voor je bedrijf, vereniging of andere instanties op een originele manier de aandacht trekken van je doelgroep. Bij Giftsdirect ben je niet verplicht om een zwart logo op een wit mondkapje te bedrukken. Het is bij ons mogelijk om kleuren te combineren en eventueel teksten toe te voegen naast je logo. Wil je namelijk een professioneel mondkapje met logo bedrukken of juist informeel en grappig. Het ligt aan de branche, je bedrijf en de boodschap die je wilt uitdragen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Zakelijke mondkapjes met logo

Als jij je bedrijfslogo met mondkapjes professioneel wilt bedrukken kan dat. Een begrafenisondernemer zal logische wijs niet kiezen om hun logo op een mondkapje met felle kleuren te bedrukken. Hiervoor zal je een zwart mondkapje met logo kunnen bedrukken. Daarnaast is het geven van mondkapjes aan zakelijke relaties ook zeker een professioneel cadeau. Door het geven van mondkapjes met eventueel je eigen logo erop geef je aan dat je medeleven hebt. In Azië is het al enige tijd vrij normaal om mondkapjes met logo als relatiegeschenk te geven. Je hebt namelijk empathie en medeleven door het besmettingen minder te verspreiden.

Grappige mondkapjes met logo

Het bedrukken van grappige mondkapjes met logo is ook bij ons mogelijk. Door creativiteit kun je tot leuke ontwerpen komen de bij je doelgroep blijft hangen. Als je hiervoor het bedrijf in de juist branche hebt is dit zeer zeker een originele manier van marketing.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman