Mondkapjes met logo

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mondkapjes met logo

Kies voor mondkapjes met logo

Door mondkapjes met logo valt u op bij de mensen en voert u een unieke manier van marketing uit. U kunt dus voor het bedrijf, vereniging of andere instanties op een originele manier de aandacht trekken van je doelgroep. Bij Giftsdirect bent u niet verplicht om een zwart logo op een wit mondkapje te bedrukken. Het is bij ons mogelijk om kleuren te combineren en eventueel teksten toe te voegen naast uw logo. Wilt u namelijk een professioneel mondkapje met logo bedrukken of juist informeel en grappig? Het ligt aan de branche, het bedrijf en de boodschap die u wilt uitdragen.

Zakelijke mondkapjes met logo

Als u het bedrijfslogo met mondkapjes professioneel wilt bedrukken kan dat. Een begrafenisondernemer zal logische wijs niet kiezen om hun logo op een mondkapje met felle kleuren te bedrukken. Hiervoor zal een zwart mondkapje met logo passender zijn. Daarnaast is het geven van mondkapjes aan zakelijke relaties ook zeker een professioneel cadeau. Door het geven van mondkapjes met eventueel eigen logo erop geeft aan dat u medeleven toont. In Azië is het al enige tijd vrij normaal om mondkapjes met logo als relatiegeschenk te geven. U hebt namelijk empathie en medeleven door het besmettingen minder te verspreiden.

Grappige mondkapjes met logo

Het bedrukken van grappige mondkapjes met logo is ook bij ons mogelijk. Door creativiteit kunt u tot leuke ontwerpen komen de bij de doelgroep blijft hangen. Als u hiervoor het bedrijf in de juist branche hebt is dit zeer zeker een originele manier van marketing.