Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Wil je mondkapjes maken? Dat kan!

Bij Giftdirect.nl kun jij mondkapjes maken met jouw eigen specifieke wensen. Zowel de kleur als een logo of tekst kun je zelf bepalen met onze handige tool. Zodra jij een aanvraag hebt ingediend kun je online een visuele weergave krijgen van je eigengemaakte mondkapje.

Waarom een mondkapje maken bij Giftsdirect.nl?

Tuurlijk kun je gemakkelijk zelf een mondkapje maken van een oude stuk stof. Echter zijn dit niet-medische mondkapjes en is het maar de vraag in hoeverre het veilig is. Daarnaast zou je zelf veel handelingen moeten verrichten om tot een eigengemaakt mondkapje te komen. Je zou de stof voor je mond, elastieken om je oren en de plaats van de filter goed moet afstemmen. Laat staan dat je meer dan één mondkapje wilt maken. Dus vergeet een stuk oude stof, elastiek en een filter van een stofzuigerzake. Ga zelf een mondkapje maken bij Giftsdirect met onze handige tool.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Hoe werkt onze handige tool?

Maak een keuze uit onze verschillende mondkapjes, kies een mondmasker of een gezichtsmasker. Vervolgens kun je een offerteaanvraag doen waarbij handige tool begint. Kies allereerst je gewenste aantal en leverdatum. Vervolgens kan jij je wensen aanleveren met zowel tekst als bestanden waarbij jij bijvoorbeeld je eigen logo op het mondkapje kan zetten. Hierbij heb je de keuze om een vrijblijvende visuele weergave te ontvangen en vul je tot slot jouw gegevens in.  Zelf een mondkapje maken is bij ons gemakkelijk en snel. 

Mondkapjes maken: ludiek en uniek!

Door je eigen mondkapje te maken heb je altijd een uniek ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een ludieke marketingcampagne voor je doelgroep. Een mondkapje met eigen logo van je bedrijf of vereniging zal verrassend zijn en blijven hangen bij mensen. Of wat dacht je van een relatiegeschenk? Het zal een originele manier zijn van medeleven en zal de relatie versterken. Kortom, genoeg redenen om zelf een mondkapje te maken.  

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman