Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes maken? Dat kan!

Bij Giftdirect.nl kun jij mondkapjes maken met jouw eigen specifieke wensen. Zowel de kleur als een logo of tekst kuntu zelf bepalen met onze handige tool. Zodra jij een aanvraag hebt ingediend kunt u online een visuele weergave krijgen van uw eigengemaakte mondkapje. Kies hieronder uit ons aanbod mondkapjes en geef op de productenpagina uw wensen door. We zullen zo snel mogelijk met een digitale proefdruk contact met u opnemen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Waarom een mondkapje maken bij Giftsdirect.nl?

Tuurlijk kunt u gemakkelijk zelf een mondkapje maken van een oude stuk stof. Echter zijn dit niet-medische mondkapjes en is het maar de vraag in hoeverre het veilig is. Daarnaast zou u zelf veel handelingen moeten verrichten om tot een eigengemaakt mondkapje te komen. U zou de stof voor de mond, elastieken om de oren en de plaats van de filter goed moet afstemmen. Laat staan dat u meer dan één mondkapje wilt maken. Dus vergeet een stuk oude stof, elastiek en een filter van een stofzuigerzake. Ga zelf een mondkapje maken bij Giftsdirect met onze handige tool.

Hoe werkt onze handige tool?

Maak een keuze uit onze verschillende mondkapjes, kies een mondmasker of een gezichtsmasker. Vervolgens kunt u een offerteaanvraag doen waarbij handige tool begint. Kies allereerst het gewenste aantal en leverdatum. Vervolgens kan u de wensen aanleveren met zowel tekst als bestanden waarbij u bijvoorbeeld het eigen logo op het mondkapje kan zetten. Hierbij heb u de keuze om een vrijblijvende visuele weergave te ontvangen en vult u tot slot jouw gegevens in.  Zelf een mondkapje maken is bij ons gemakkelijk en snel. 

Mondkapjes maken: ludiek en uniek!

Door eigen mondkapje te maken heeft u altijd een uniek ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een ludieke marketingcampagne voor uw doelgroep. Een mondkapje met eigen logo van het bedrijf of vereniging zal verrassend zijn en blijven hangen bij mensen. Of wat dacht u van een relatiegeschenk? Het zal een originele manier zijn van medeleven en zal de relatie versterken. Kortom, genoeg redenen om zelf een mondkapje te maken.  

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman