Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus zijn mondkapjes niet meer weg te denken. Waar je eerder alleen in Aziatische landen mondkapjes zag, zijn ze tijdens het coronavirus verplicht in het openbaar vervoer en bepaalde gedeeltes in Nederland.

Lagere besmettingskans met mondkapjes

Als je aan Azië denkt, denk je ook aan mondkapjes. Aziaten dragen al jarenlang mondkapjes als ze verkouden zijn. Dit doen ze om de medemens niet te besmetten en bij een pandemie om zichzelf niet te besmetten. Waar wij als Nederlanders er eerst lacherig over deden, is dat sinds het coronavirus wel anders. Het Nederlandse straatbeeld na de coronapandemie kan er ook weleens anders uit gaan zien. Om elkaar niet te besmetten met een hevige verkoudheid kun je wellicht beter een mondkapje dragen. De aanleiding waarom Aziaten al voor het virus mondkapjes zijn gaan dragen kwam door nucleaire rampen waarbij giftige stoffen in de lucht terecht kwamen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Relatiegeschenk mondkapje

In Azië is het heel normaal om mondmaskers te ontvangen of geven als relatiegeschenk. Het staat voor medeleven en empathie. Als je dus een ludiek relatiegeschenk zou willen geven, geef dan een cool mondkapje met je bedrijf. Je zou hierbij een persoonlijk bericht kunnen schrijven waar het geven van mondkapjes voor staat. Empathie en medeleven, iets wat rondom het coronavirus vast en zeker gewaardeerd wordt. Na het corona virus of in ‘normale’ tijden blijft het een mooi relatiegeschenk om te geven als blijk van medeleven.

De mondkapjes zijn verkrijgbaar bij Giftsdirect

Bij Giftsdirect hebben we verschillende soorten mondkapjes die je zelfs persoonlijk kunt maken. We hebben hygiënemaskers, veiligheidsmasker en stoffen mondkapjes. Bepaalde modellen zijn uitwasbaar en andere modellen zijn voor eenmalig gebruik. Naast de verschillende soorten mondkapjes en gezichtsmasker hebben we ook handgel of huidreiningsgel. Een totaalpakket om bacteriën te doden en besmettingen te voorkomen. Benieuwd naar ons aanbod mondkapjes en handgel? Bekijk het hier.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman