Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus zijn mondkapjes niet meer weg te denken. Waar eerder alleen in Aziatische landen mondkapjes droegen, zijn ze tijdens het coronavirus verplicht in het openbaar vervoer en bepaalde gedeeltes in Nederland. Kies hieronder uit ons aanbod mondkapjes en geef uw wensen voor ontwerp door via de productpagina

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Lagere besmettingskans met mondkapjes

Als u aan Azië denkt, denkt u ook aan mondkapjes. Aziaten dragen al jarenlang mondkapjes als ze verkouden zijn. Dit doen ze om de medemens niet te besmetten en bij een pandemie om zichzelf niet te besmetten. Waar wij als Nederlanders er eerst lacherig over deden, is dat sinds het coronavirus wel anders. Het Nederlandse straatbeeld na de coronapandemie kan er ook weleens anders uit gaan zien. Om elkaar niet te besmetten met een hevige verkoudheid kunt u wellicht beter een mondkapje dragen. De aanleiding waarom Aziaten al voor het virus mondkapjes zijn gaan dragen kwam door nucleaire rampen waarbij giftige stoffen in de lucht terecht kwamen.

Relatiegeschenk mondkapje

In Azië is het heel normaal om mondmaskers te ontvangen of geven als relatiegeschenk. Het staat voor medeleven en empathie. Als u dus een ludiek relatiegeschenk zou willen geven, geef dan een cool mondkapje met uw bedrijflogo erop. U zou hierbij een persoonlijk bericht kunnen schrijven waar het geven van mondkapjes voor staat. Empathie en medeleven, iets wat rondom het coronavirus vast en zeker gewaardeerd wordt. Na het corona virus of in ‘normale’ tijden blijft het een mooi relatiegeschenk om te geven als blijk van medeleven.

De mondkapjes zijn verkrijgbaar bij Giftsdirect

Bij Giftsdirect hebben we verschillende soorten mondkapjes die u zelfs persoonlijk kunt maken. We hebben hygiënemaskers, veiligheidsmasker en stoffen mondkapjes. Bepaalde modellen zijn uitwasbaar en andere modellen zijn voor eenmalig gebruik. Naast de verschillende soorten mondkapjes en gezichtsmasker hebben we ook handgel of huidreiningsgel. Een totaalpakket om bacteriën te doden en besmettingen te voorkomen. Benieuwd naar ons aanbod mondkapjes en handgel? Bekijk het hier.

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops