Luxe kerstpakketten 2022

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod luxe kerstpakketten 2022

Ons aanbod luxe kerstpakketten voor 2022

Met ruim 100 verschillende soorten luxe kerstpakketten in verschillende prijsklassen zult u in 2022 ook weer slagen bij Giftsdirect. Al vanaf €5,95,- heeft u rode kwaliteitswijn in een feestelijke verpakking en vanaf €10,- is het al mogelijk om een samengesteld luxe kerstpakket voor 2022 te kopen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor luxe kerstpakketten vanaf €80,- die rijkelijk zijn gevuld met 43 artikelen. Zo kunt u voor zowel een kleine oplage als een groot aantal kerstpakketten bij ons terecht. Niks voor niks hebben we ook diverse afnemers zoals scholen, MKB-bedrijven, internationale bedrijven, sportverenigingen of andere instanaties.

 

Luxe kerstpakketten voor 2022 bedrukken

Wist u dat we de kerstpakketten ook voor 2022 kunnen bedrukken met een eigen logo of tekst? Geef gemakkelijk uw wensen van bedrukking door via de productpagina. Dit kan door een bestand naar ons toe te sturen of uw wensen van bedrukkingen via het opmerkingenveld aan ons door te geven. Zodra we eenmaal uw aanvraag van het product met aantallen en wensen van bedrukking hebben binnengekregen gaan we gelijk aan de slag. U ontvang een gratis digitale proefdruk waarmee we de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens weten we dan zeker dat de luxe kerstpakketten voor 2022 ook voldoen aan uw verwachtingen.

Wilt u graag hulp bij de zoektocht naar het perfecte kerstpakket voor 2022, heeft u vragen over het proces van bedrukken of heeft u specifieke wensen met betrekking tot het kerstpakket? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met deskundig advies! Tevens denken we graag met u mee. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen bij vragen of onduidelijkheden.