Luxe geschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod luxe geschenken

Personaliseren van luxe geschenken voor een blijvende herinnering

Uw zakelijke relatie zal uw geschenk zeer waarderen. Om ervoor te zorgen dat het luxe relatiegeschenk een blijvende herinnering blijft aan de gebeurtenis en uw bedrijf bedrukt u het artikel met een persoonlijke tekst, uw naam en/of logo. Zo weet u zeker dat de ontvanger er nog vaak aan terug denkt! Die kans laat u toch niet liggen?  Wist u dat het ontvangen van een relatie grote invloed heeft op het gevoel van gewaardeerd worden? Hierdoor zal hij/zij zich nog beter inzetten voor u. Bovendien denkt men met een warm gevoel terug aan u en het moment dat het cadeau werd ontvangen.

Bij Giftsdirect bedrukken we alle artikelen in onze eigen drukkerij. Alle producten die u in onze webwinkel vindt zijn geschikt om te bedrukken, daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken! Hoe werkt het bestellen van bedrukte geschenken?

  • U kiest het gewenste product uit onze webwinkel
  • Wij maken een vrijblijvende offerte voor u -> om een goede offerte te maken ontvangen we graag bij de aanvraag uw logo
  • Na akkoord geven op de offerte maken wij een gratis digitale proefdruk voor u
  • U beoordeelt de proefdruk
  • Na goedkeuring van de proefdruk starten wij het proces van bedrukken in de drukkerij

Eén van de voordelen van onze eigen drukkerij is dat wij de lijntjes kort kunnen houden. Hierdoor kunnen wij uw bestelling extra snel in behandeling nemen en bij u afleveren. Dat is toch mooi meegenomen?!