Leuke kerstpakketten

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod leuke kerstpakketten

Voorbeelden van leuke kerstpakketten

Heeft u wat inspiratie nodig? We helpen u graag op weg. Een kleine greep uit onze kerst relatiegeschenken en leuke kerstpakketten:

  • “Kruik met kerstmotief”: lekkere warmwaterkruik met leuke kersthoes. Vanaf € 5,85 per stuk.
  • “Nutcracker Falkenberg”: een notenkraker in de vorm van een eland. Vanaf € 12,80 per stuk.
  • “bedankt en proost op het nieuwe jaar!”: een pakket met o.a. champagne, crackers, oliebollenmix en waxinehouder. Vanaf € 16,95 per stuk.
  • “fair & share, maar ook duurzaam”: een duurzaam kerstpakket met ecologische producten. Vanaf € 24,99 per stuk.
  • “de bijzondere ijslantaarn”: origineel kerstpakket met een ijslantaarn, diverse kaarsen en allerhande lekkernijen. Vanaf € 39,99 per stuk.
  • “youtube pan met design glazen”: voor wie echt wil uitpakken! Een pan, lekker champagne, mooie glazen en superveel lekkernijen. Vanaf € 99,99 per stuk.

Deze voorbeelden brengen u vast en zeker in de kerstsfeer! We nodigen u uit in onze webshop om het gehele assortiment te bekijken!

Wist u dat wij ook voor maatwerk kunnen zorgen? Heeft u een speciale wens of een specifiek artikel of pakket voor ogen? Neem dan contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden en gaan graag voor u aan het werk!

Uw leuke kerstpakketten op tijd in huis!

Wij bezorgen uw leuke kerstpakketten supersnel en zorgvuldig. Wel een fijn idee om uw kerstgeschenken ruim op tijd in huis te hebben. Zo heeft u in de drukste decemberperiode uw handen vrij voor andere dingen! Vraag vandaag nog uw offerte aan, dan kunt u dat van uw lijstje afstrepen. Wij zorgen voor een scherp aanbod op maat!