Keukenschort bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod keukenschort bedrukken

Apron schort

Lega kort schort

LEGOX Set

Skyla barkeepersschort

SOPEX Opvouwbare Schort

Viera schort

Wat is beter, het keukenschort bedrukken of borduren?

Deze vraag horen we vaak. Een geborduurd logo geeft immers een luxe en professionele uitstraling. Maar dit is niet zomaar het geval bij elk schort. Wanneer de stof van het keukenschort dun en dus lichter van gewicht is dan kunt u beter voor bedrukken kiezen. Een borduursel is namelijk best zwaar. Op een lichte stof zakt dit snel wat uit en dat is natuurlijk niet te bedoeling. Wist u trouwens dat het bedrukken van textiel net zo duurzaam is als borduren? Dit komt door de goede druktechnieken. De juiste techniek met de juiste inkt zorgen voor een zeer scherp en duurzaam resultaat. Ook na veelvuldig gebruik en wassen blijven zowel het schort als de opdruk mooi.

Wist u dat wij specialist in bedrukken, borduren en graveren van relatiegeschenken en textiel zijn? Door onze jarenlange ervaring garanderen wij kwaliteit, service én zeer scherpe prijzen!

Bestel uw bedrukte keukenschort eenvoudig en snel online

Bestel uw schort makkelijk en snel in onze webshop. Met 1 klik op de knop vraagt u een, geheel vrijblijvende, offerte aan. Stuur direct uw logo mee, dan maken wij een scherp aanbod op maat. Bent u tevreden over de prijsopgaaf dan maakt u de bestelling definitief. Voordat we de keukenschorten gaan bedrukken krijgt u eerst nog een digitale proefdruk. Pas als de proefdruk voldoet aan uw wensen starten we het productieproces. Dit gaat razendsnel. Voor u het weet staat de bezorger met uw nieuwe schorten op de stoep!