Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Kerstpakketten 2022

Op zoek naar leuke kerstpakketten voor 2022? We hebben op deze pagina bijzondere kerstpakketten voor 2022 weergegeven. Met de mogelijkheid om te bedrukken heeft u altijd het perfecte kerstkado voor 2022! Filter gemakkelijk op prijs om kerstpakketten binnen uw budget te vinden. Wilt u graag hulp bij het vinden van het perfecte pakket of een kerstpakket personaliseren naar eigen wens? Dat kan! Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We geven u graag deskundig advies en denken graag mee met de zoektocht naar het perfecte kerstpakket voor 2022. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.
vanaf
15.95

Kerstpakket 2022 bedrukken naar eigen wens

Bij ons kunt u gemakkelijk het kerstpakket voor 2022 naar eigen wens bedrukken op de productpagina. Het is mogelijk om een bestand met uw eigen ontwerp naar ons toe te sturen of om uw wensen van bedrukking door te geven via het opmerkingenveld. Zodra we uw aanvraag hebben binnen gekregen gaan we gelijk aan de slag en ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van bedrukking en weten we zeker dat uw wensen worden behartigt. Want naast de goedkope vanaf prijzen vinden we kwaliteit en persoonlijke service erg belangrijk. Niks voor niks schaffen scholen, bedrijven, sportvereniging en andere instanties kerstpakketten aan bij Giftsdirect.nl. Ervaar de persoonlijke begeleiding zelf en koop uw kerstpakketten voor 2022 bij. U kunt gratis een vrijblijvende offerte aanvragen, wel zo fijn!

 

Ons aanbod kerstpakketten voor 2022

We hebben een heel groot aanbod kerstpakketten waar we erg trots op zijn. Ook voor 2022 hebben we weer de mooiste kerstpakketten voor uw samengesteld op deze pagina. We hebben kerstpakketten voor speciale branches zoals het transportpakket maar ook voor bepaalde activiteiten zoals het ‘op de fiets’ kerstpakket. Tevens hebben we veel kerstpakketten op kleur zodat het past bij de kleuren van het bedrijf, de school of sportverenigingen. Bij de meeste kerstpakketten wordt een tas meegeleverd waar de artikelen inpassen. Zo zit er altijd een artikel in die de komende jaren gebruikt kan blijven worden.

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops