Kerstpakketten

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod kerstpakketten

Unieke kerstpakketten in elk budget

Iedereen heeft een ander budget beschikbaar voor zijn relaties en medewerkers. Daarom bieden wij leuke en originele kerstpakketten in elke prijsklasse aan. Zowel voor een klein als een groot budget komt u aan met een leuk kerst geschenk! Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Een “bedankt” pakket vanaf € 10,00. Bevat o.a. wijn, kaarsen, kandelaar, toast en chocolade.
  • Het “theetijd” pakket vanaf € 19,99. Met o.a. thee, lekkere hapjes voor bij de thee en bakmix om zelf lekkere brownies te maken.
  • “de paden op, de lanen in” vanaf € 32,49. Een rugzak gevuld met lekkernijen en een wandelboekje, klaar om op pad te gaan.
  • De “tapas basket” vanaf € 39,99 Een leuke mand met los blad. Gevuld met hartige en zoete lekkernijen om gezellig samen te tafelen. Bevat ook waxinehouder met kaarsjes en kerstfiguren.
  • “Gietijzeren grillplaat top kwaliteit” vanaf € 61,95. Een grillplaat met heel veel lekkere producten, wijn en sap. Uiteraard met sausjes en kaarsjes.

Wist u dat wij groothandel in bedrukte relatiegeschenken zijn? Het hele jaar door vindt u de leukste artikelen om cadeau te geven aan uw zakelijke relaties. Kijk ook eens bij de overige categorieën voor leuke geschenken, deze kunt u uiteraard ook met kerst geven!

Kerstpakketten snel besteld en geleverd

Bij GiftsDirect garanderen wij een snelle levering van uw bestelling. Gemiddeld leveren we binnen 5-7 werkdagen. U bestelt de kerspakketten en overige relatiegeschenken eenvoudig online. Vraag met een klik op de knop een vrijblijvende offerte aan. Tevreden over het scherpe prijsvoorstel? Dan zetten we uw aanvraag om in een bestelling.

Tip: bestel uw kerstpakketten tijdig. Zo weet u zeker dat het gewenste pakket nog voldoende voorradig is!