Gepersonaliseerde sokken met foto

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod gepersonaliseerde sokken met foto

Gemakkelijk gepersonaliseerde sokken met foto bedrukken

Het grote voordeel bij Giftsdirect is dat u persoonlijk wordt geholpen bij het maken van uw eigen gepersonaliseerde sokken met foto. Sokken personaliseren met foto kan gemakkelijk in een paar stappen worden gerealiseerd. Als u eenmaal de keuze hebt gemaakt uit de standaard sokken en uw wensen hebt doorgegeven is de eerste stap gezet. We gaan aan de slag om een digitale proefdruk te maken om het vervolgens naar u toe te sturen. We geven, als dat nodig is, hierbij graag tips of verbeterpunten.

 

Snel en goedkoop

Als u tevreden bent met de proefdruk en wij deze wens kunnen waarmaken gaan we een scherpe offerte opstellen. De offerte stellen we op aan de hand van het aantal, de gewenste leverdatum en de moeilijkheid om uw gepersonaliseerde sokken met foto te drukken. Hoe hoger het aantal, des te goedkoper. U mag ook altijd contact opnemen over de opbouw van de kosten. Afijn, naast de kosten gaat het er immers om dat u mooie gepersonaliseerde sokken met foto draagt.

 

Waarom sokken ontwerpen?

Hoe gaaf is dat, gepersonaliseerde sokken met een foto bedrukken. Vele mensen zijn u al voor gegaan zoals te zien is bij de recensies. Als u hierbij denkt aan jongeren of mensen die graag willen opvallen heeft u het mis. Het dragen van gepersonaliseerde sokken met foto is helemaal hip, zelfs bij zakelijke mensen. Denk bijvoorbeeld eens aan de opvallende schoenen van vicepremier Hugo de Jonge of van voetbal-analist Johan Derksen. Beide dragen ze dit om op te vallen wat niet alleen smaak hoeft te betekenen. U kan er ook iets mee aankaarten en er een gesprek over beginnen in plaats van het alledaagse nieuws.