Flesopener bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod flesopener bedrukkenGoedkope flesopener bedrukken

We beschikken over een heel goedkoop aanbod flesopeners. Vanaf 16 cent kunt u bij ons al een flesopener bedrukken. Wanneer u dus een flesopener als relatiegeschenk wilt schenken zal de rekening niet torenhoog oplopen. Het is dan ook zeer geschikt als weggevertje voor elke situatie. Zowel privé als zakelijk een zeer leuk en geschikt cadeau. Voor een bruiloft kunt u een flesopener cadeau geven aan uw gasten onder het mom ‘proost op ons huwelijk’. Elke keer als uw gasten een biertje open maken worden ze herinnerd aan de mooie huwelijksdag.

 

Flesopener bedrukken met tekst en logo

We hebben een variërend aanbod flesopeners. Niet alleen in prijs maar ook qua vorm. Een flesopener bedrukken met uw logo of tekst is dus afhankelijk van de vorm. Zo is de visgraat sleutelhanger een leuke flesopener met een vorm van een vis maar zal uw logo of tekst klein bedrukt moeten worden. Door onze persoonlijke hulp voorzien we u ook van advies en voorkomen we dat uw logo of tekst te klein of te wazig gedrukt wordt. Een flesopener bedrukken bij Giftsdirect verloop altijd professioneel.

 

Ons aanbod flesopeners

We hebben veel verschillende flesopeners die voor verschillende situaties geschikt zijn. We hebben een flessenopener met zaklamp waardoor u zelfs gemakkelijk in het donker een biertje open kunt doen. Of de flesopener in de vorm van een steeksleutel waarmee u geheid indruk maakt op de bouw tijdens een vrijdagmiddagborrel. De steeksleutel flesopener is zeer geschikt om na een klus een heerlijk verdiend arbeidersbiertje te nemen. Een flesopener bedrukken bij Giftsdirect is geschikt als promotiemateriaal of relatiegeschenken in de meeste branches. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een gratis offerte op.

Flesopener bedrukken


Bekijk ook eens: