Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

bureauklokken bedrukken

Bureauklokken

Vergeet u de tijd ook wel eens? Blijf altijd op de hoogte dankzij de nieuwste bureauklokken. Binnen ons assortiment vindt u  een ruime verscheidenheid van diverse soorten bureauklokken. Zo bieden wij binnen ons overzicht bureauklokken van hout aan, bureauklokken waar u eenvoudig de wereldtijden op kunt aflezen of bureauklokjes in de vorm van een autoband. Wilt u graag meer informatie omtrent specifieke prijzen bij grotere oplagen dan kunt u uiteraard een offerte aanvragen.

Bureauklokken laten bedrukken

Wij kunnen speciaal voor u uw eigen bureauklokken bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of persoonlijke opdruk. Heeft u belang bij een grotere oplage bureauklokken? Vraag dan even een offerte aan voor het exacte aantal, dan maken wij speciaal voor u een offerte op maat.

Sommige bureauklokken zijn multifunctioneel, zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor bureauklokken met pennenhouders. Zeer geschikt voor ieder kantoor en deze trekken inclusief bedrukking zeer veel bekijks. Ook als relatiegeschenk of promotieartikel worden deze producten zeer gewaardeerd. 

Bureauklokken analoog en digitaal

Of u nou op zoek bent naar analoge- of digitale bureauklokken bij Giftsdirect, de relatiegeschenken groothandel van Nederland, bent u aan het juiste adres. Ook bureauklokken in diverse tijdzones hebben wij in verschillende variaties beschikbaar. Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent een specifieke bureauklok of oplage, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.

© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman