Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Acties

Acties bij Giftsdirect Aantrekkelijke en betaalbare relatiegeschenken en promotieartikelen? Elke maand selecteren wij enkele producten die u kunt bestellen met 20% korting. Bekijk onze acties hieronder.

» lees meer informatie

Acties bij Giftsdirect

Aantrekkelijke en betaalbare relatiegeschenken en promotieartikelen? Elke maand selecteren wij enkele producten die u kunt bestellen met 20% korting. Bekijk onze acties hieronder.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukken en graveren

Wist u dat het mogelijk is om bij Giftsdirect artikelen te bedrukken of graveren? Of het nou gaat om promotiemateriaal of relatiegeschenken, veelal is het bedrukken of graveren van uw eigen logo en tekst mogelijk. Met persoonlijk hulp denken we graag met u mee en waarborgen we de kwaliteit. Met een gratis digitale proefdruk zorgen we ervoor dat u tevreden bent met de bedrukking en gravering van het product. Met scherpe prijzen kunnen we veel producten goedkoop bedrukken. Wilt u dus goedkope relatiegeschenken bedrukken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Groot en divers assortiment

Staat er geen leuke acties tussen? Geen paniek. We hebben een heel groot en divers assortiment artikelen. Of u nou op zoek bent naar goedkope pennen om te gebruiken als promotie of graag een luxe relatiegeschenk wilt bedrukken, het is allemaal mogelijk bij Giftsdirect. Neem dus gerust eens een kijkje in ons grote assortiment. Graag hulp bij de zoektocht naar artikelen? We helpen u graag met het zoeken naar het gewenste product.


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops