Recensies

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Giftsdirect.
 
Hebt u zelf een bestelling gedaan bij Giftsdirect? Wij waarderen het erg als u uw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.


Vertel uw verhaal

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling

 na 27 beoordelingen.

Verdeling van beoordelingen
 (24 beoordelingen)
 (3 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)
 (0 beoordelingen)

Dirk Luiken

Voor onze visdag op het laatste moment nog een leuk aandenken besteld voor de deelnemers. Gelukkig was dit geen probleem. Zending moest wel per express verstuurd worden maar gelukkig perfect op tijd geleverd


Sander Verhulst

Wij hebben autoladers besteld voor smartphones. Ons logo is door Giftsdirect perfect gedrukt en onze klanten vonden het een leuke attentie. Bedankt voor de snelle service


Sandra Nieuwkoop

Perfecte afwikkeling van onze bestelling. We hadden snel een digitaal voorbeeld van de koeltassen die we wilden hebben zodat we snel konden beslissen


Daniel Broekhof

Powerbanks besteld met ons logo gegraveerd. Zeer snel in huis en perfecte kwaliteit


Mark de Bruin

Giftsdirect.nl denkt mee. Wij vonden een schrijfmap op de site maar hebben door goed advies een andere gekozen die veel beter bij ons paste. Bedankt voor de goede en snelle afhandeling!


Jeannette

Prima service. Ondanks problemen met leverancier is door Gifts direct er alles aan gedaan om levering op afgesproken dag te bezorgen.


Wilma Honkoop

Correcte levering volgens afspraak en verwachting.


Bart Veldhuizen

Unieke eindejaarsgeschenken voor onze Zweedse klanten besteld bij Giftsdirect. Goede service en snelle levering tegen een eerlijke prijs. Bedankt namens onze klanten!


GiftsDirect.nl

Plesmanstraat 56
3905 KZ Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2017 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman