Assortiment

Oordopjes van Thunderplugs als relatiegeschenk

Nieuw bij Giftsdirect.nl zijn onze Thunderplugs. Deze oordopjes zijn te voorzien van uw logo en dus perfect als promotieartikel of als relatiegeschenk. Deze oordopjes zijn als beste getest door Kassa en geven een bescherming van maar liefst 20dB. Deze oordoppen zijn perfect voor evenementen maar ook bij werkzaamhden waar veel geluid geproduceerd wordt. Uiteraard laten de oordopjes geluid door om nog steeds goed met elkaar te kunnen communiseren.  Wilt u Thunderplugs bestellen met uw logo dan bent u bij ons aan het juiste adres. De oordopjes zijn geheel naar uw wens te maken in bijvoorbeeld eigen bedrijfskleur, eigen verpakking en nog veel meer. Oordopjes van Thunderplug zijn snel leverbaar. Wilt u de beste prijzen vraag dan een offerte op maat aan

Oordopjes bedrukken of graveren

Wij kunnen de oordopjes voorzien van uw logo. Uiteraard kunnen we dat in meerdere kleuren bedrukken op een blisterverpakking of als u deze wilt schenken als sleutelhanger kunnen we uw logo daar ook op drukken of graveren. Deze bedrukte oordopjes zijn leverbaar in vele kleuren maar ook custom made in uw eigen kleuren te produceren.

 

Oordopjes bedrukken als relatiegeschenk

Thunderplugs als relatiegeschenk zijn leuk voor alle evenmenten waar bijvoorbeeld harde muziek is. Deze oordoppen zijn leverbaar met een eigen ontwerp blisterverpakking, als sleutelhanger op in een eigen kleur in een mooi plasic zakje naar eigen ontwerp.

Best geteste oordopjes

Deze oordopjes zijn als beste getest door Kassa en dus een veilig en verantwoord relatiegeschenk of promotieartikel. 

Deze oordopjes van Thunderplugs voldoen aan alle eisen die nodig zijn binnen de EU en zijn getest en gecertificeerd volgens EN 352-2 en garanderen dus de allerbeste kwaliteit!

 


« Terug naar de vorige pagina
GiftsDirect.nl

Plesmanstraat 56
3905 KZ Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2017 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman